Rakentaminen Oulun alueella

Pyydä meiltä tarjous

Toteutamme rakentamiseen liittyvät projektit alusta loppuun saakka ja tarvittaessa myös avaimet käteen -periaatteella. Oulun Laaturakennus Oy tuottaa rakentamisen joko tuntityönä tai urakkasopimuksella.

Olemme pieni yritys, mutta meillä on joustavat ja laadukkaat palvelut! Kattavan yhteistyöverkostomme kautta saat meiltä kaikki rakennusalan työt. Suurempia rakennusprojekteja on huomattavasti helpompi hallinnoida, kun on vain yksi yritys, johon pitää yhteyttä.

Laajennukset

Laajennamme jo olemassa olevia rakennuksia. Voimme laajentaa esimerkiksi asuintaloja, piharakennuksia ja halleja. Laajennuspalveluumme kuuluu myös jo erilaisten asuinkelvottomien tilojen muuttaminen asuinkelpoisiksi.


Meillä on runsaasti kokemusta muun muassa rintamamiestalojen ullakkojen laajentamisesta asuintiloiksi.

Ulkorakennukset

Rakennamme monenlaisia ulkorakennuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti suoraan piirustuksista tai räätälöitynä. Olipa tarpeesi sitten roskakatos, varasto, terassi taikka esimerkiksi autokatos – me rakennamme sen.

  • Varastot

  • Katokset

  • Taloyhtiöille, kotitalouksille

Yhteydenottokuvake.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Oulun Laaturakennukseen, kun tarvitset laadukkaita rakentamisen palveluita. Voit hyödyntää pitkää kokemustamme ja ottaa meidät mukaan suunnitteluun. Vaihtoehtoisesti voimme toimia täysin sinun ohjeidesi ja piirustustesi mukaisesti. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Kaikki yhteystietomme